alchn ilk defa oğlumda göruyorum bu ara nerdeyse hep var neden acba int baktim bezle alakali diyo acbA sıcaktan mu yada anne sütü tam almiyoe yeterince yazıyor acba hangisi ki
Cihangiriinannesii alchn Benim doktorum bunu söylediğim zaman doymuyordur emzirme sıklığını arttır dedi öyle yaptım ve geçti emzirme sıklığını arttırın mama alıyorsa da birazcık su verin üstüne susuzluktan da olabiliyor
alchn MUGUL sürelik sulu şeyler veremeye çalışıyorum su hic eksik etmiyorum oynasun hemd orada icsin demek yetmiyo sivi alımı
MUGUL alchn muhtemelen… erkek bebeklerde olağan bi durum ama siz yinede gözlemleyin bi iki güne geçmezse doktoru ararsınız bizde 1-2 gün sürüyordu
Cihangiriinannesii alchn bız yine de her ihtimale karşı idrar tahlili yaptırdık ama enfeksiyonda da olabilirmiş çünkü şükür bir sorun çıkmadı ama biraz daha takip edin devamli oluyorsa sıvı azlığından olmayabilir. Geçmiş olsun 💕
Rukiyemiran alchn bizimde öyleydi canım sıcaktan falan dedim baktım yok geçmiyor doktora göturdum kristal çıktı ilaç kulaniyoruz her bebek bir değil tabi ama sıcaktan diyip ihmal etmemek lazim
Alparslanmirzabyrm Kilo kaybı olduğunda bezde turunculuk oluşuyormuş idrarında kristalleşme oluyormuş yeterli beslenmediğinden yani benim bebeğimde de olmuştu 10 günlükken falan sonrasında geçti sütüm artınca