Deletedmom334 Arkadaşlar elimde birçok anne sütü var zamanında sagmistim, şehir dışına taşınıyoruz ve onları yanımda götürmeyeceğim, izmir içinde ihtiyacı olan yazsın lütfen ziyan olmasınlar 😔
Deletedmom334 Deletedmom334 alkol sigara vs kullanmıyorum hiç kullanmadm, çok şükür hiçbir hastalığım da yok rahatlıkla kullanabilirsiniz
Ceydakoruc Deletedmom334 @Nursemom178 bu annenin bebeği için süte ihtiyacı vardı bir görüşün isterseniz🥰
Ceydakoruc Deletedmom334 tam hatırlamıyorum ama Gaziantep olabilir fakat kargolarda buzlu ürünleri taşıma durumu varmış inşallah ulaşabilirsiniz 🙏🏻 bu güzel düşünmüşsünüz inşallah ihtiyacı olan birilerine ulaşır, sizin gibi insanlar artmalı 🌺🥰
Deletedmom334 Ceydakoruc hastaneye gittim belki birini bulur da veririm diye, bulamadm, görevliler hiç almıyorlar zaten, kaldı elimde bir sürü süt 😔
Ceydakoruc Deletedmom334 yaaa çok üzüldüm🥺 İzmirde hiç tanıdığım yok olsaydı keşke yardımcı olmayı çok isterdim
Deletedmom5284 Deletedmom334 süt arayan kanser hastaları vardı belki lösev gibi yerler alıyodur bilemedim
inci_6007 Deletedmom334 canım benim baktım bulamadım dökeceksin dökme yoğurt yap veya poposunu* sil pisige anında cozum
Deletedmom334 inci_6007 ek gıdaya geçmedi ki daha 4 aylık 😔 popisini silmeyi bırak banyo yaptırırım o derece çok var 😳
dertlikerkenez Deletedmom334 Ne güzel bir düşünce. böyle postları görünce hem çok mutlu oluyorum hem de keşke benim sütümde çok olsa da bir bebeğe verebilsem diyorum. İşin dini boyutundan anlamam da anne sütü kadar kutsal birşeyin aman süt kardeşi olur aman bilmem ne olur düşüncesi ile zayi olmasını kafam almıyor. Yav evde 2 kişiyiz bi kek yapsam kalır yazık olur komşuya veririm. Bahsettiğimiz çok kutsal bir nimet . Millet akraba evliliği yapar sorun yok ama aynı sütü içtiler sorun var. Bana bu kafayı kimse açıklayamaz ya.
dertlikerkenez Deletedmom334 belki denemişsinizdir ama söylemeden geçemeyeceğim malum yetimhanelerde birçok bebek var tek damla anne sütü alamamış. Onlar kabul edebilir sütleri. Hatta bir arkadaşım çocuk esirgemede ona bir sorup size döneyim sizin için de uygunsa?
Morcivert061 dertlikerkenez evet benım arkadaşımda öyle vermişti sütlerini yeni doğan bebekler vardı aldılar
Deletedmom334 Morcivert061 dertlikerkenez denemedim ora aklıma gelmedi, ama hastane corona yüzünden almıyor orası alır mi bilemem 😔 yarın bi arar sorarım sağolun 🤷
Deletedmom334 dertlikerkenez Morcivert061 yetiştirme yurdunu aradım, anne sütü almıyorlar, bebeğimin kıyafetlerini vereyim dedim, sıfır kullanılmamış kıyafet alıyoruz dediler bu nasıl iş anlamadm 🤷
Morcivert061 Deletedmom334 canım benim arkadaşım Antalya’da yetiştirme yurduna vermişti 2 yeni Doğan bebek vardı. İstersen bi görüş arayıp alarmısınız die