ilknurcelik İki akşamdır 1 paket büyük cipsi yiyorum 😭 Sonra vicdan azabı 😔 9 ay hamilelik 7 ay bebek toplam 16 ay hiç ağzıma koymadım. Hala emziriyorum ama kendime mani olamıyorum. Bebeğim bugün biraz fazlaca kustu onla ilgisi olabilir mi? Lays Fırından fesleğen domatesli acılı değil pek sizce?
Thesra ilknurcelik Birşey olmaz canım merak etme bende doğurdum yedim çünkü hamilelikle yiyemedim yasaklı olan hiçbirşeyi ama sonea yedim kusmasının sebebinin onunla alakası yoktur kocaman bebek olmuş zaten artık 😅
ilknurcelik Ftmsnny bebeğimde pişik yok da bende var ayıptır söylemesi pişik 🤦🏼♀️Şuan çok pişmanım inşallah çok rahatsız etmez bebitomu
ilknurcelik [bilinmeyen] evet doğduğundan beri kusuyor ama son 1 aydır azaltmıştı miktarını şimdi yine arttı
ilknurcelik [bilinmeyen] yok ilaç kullanmadım kilo iyi de sevinmiştim geçiyor diye yine başlayınca üzüldüm kusan bebek çok zor sürekli kıyafet değiştir halı sil koltuk sil inşallah geçer kuzucuğumda rahat eder
Benbetus Hamileyken de yedim, doğurunca da yedim 😁😁 sıkıntı yokk, bişiy olmAz inşallah 🤭🤭 ama genelde natural lays tercih ettm. Cipslerin hangisi zararsız ki gerçi. Ama yedim yani kendime h engel olamadım o konularda 🙄