iclallkbra 15 günlük bebeğim var erkek ve her altını açınca ağlıyor pisik gibi prima kullandım ama bezden mi bilmiyorum kaynana sütün asitli ondan diyor yardım edin
Aselikra iclallkbra sütün asitli oldugunuda ilk kez duydum doğrusu. Pisiktir belki canim kızarık mı. Yada daha cok kucuk kendini guvende hissetmiyo olabilir alti acilinca benim kizimda oyleydi buyudukce aglamiyor
Mom107 iclallkbra Yenidoğanda oldukça sık rastlanıyor ev ısınız müsaitse bol bol altınınyıkayıp kurulayıp pişik kremi sürüp biraz havalandırın çok iti geliyor yada zeytinyağı sürün günde birkaç kez tamamen zararsız
Arvenceren iclallkbra bnm kzm da öyledi ilk doğduğu zamnlar ne zamn altını açsam ağlardı kıyafetini falan değiştirirken ağlardı Elim dolaşnrdı nsl giydircegimi şaşırdım zamnla alştı önce karnını doyurup öyle degiştrdm değiştirirken konşrdm bana bakrdi öyle
esraduran Asitli süt de neymiş ilk defa duydum :) sen altını ıslak mendil yerine sıcak suyla ıslanmış pamukla sil. Belki çocuğun alerjisi vardır sonra da zeytinyağı sür. Her altını değiştirdiğin zaman da pişik kremi kullan yeter
Senammm iclallkbra kaynananın dedıgı Hanı bazen eksı yersin acı yersin tursu falan bazen pisık yapıyo onu kastetmiş olabilir
Htcomerasafyuce iclallkbra bazi bezler bebeklerale yaramiyor canm bezi değiştir o sirada iyice temiz tut altını altina ettikce degistir bekletme 3 gun farkli bir bez kullan ve 3 gün sonunda eger ki o pisikler gecerse o bezde kal baska degsitirme 😊