Alparslanmirzabyrm 22 günlük bebeğim var ağzından çok fazla gaz çıkartmıyo daha çok bağırsaklardan çıkıyo buna bende müdahale edemiyorum 3 gündür uykusunda bile ıkınıyo ne yapmalıyım başına gelen var mı?
aklss Alparslanmirzabyrm muhtemelen tuvaletini yapmaya calisiyor ondan ikiniyor uykudayken bizimkide yapiyo zorlaniyo tuvaletini yaparken 15 gunluk bebegim benimde
Mutlupapatya Alparslanmirzabyrm çok fazla gazı olduğu için canım benim de 16 günlük kızım var aynı sorun bizde de var doktor gaz için bitkisel yağlardan oluşan ilaç verdi ama pek etkisini görmedim
Alparslanmirzabyrm aklss ıkınmanın sonunda bazen baya bi sesli şekilde gazını çıkartıyo bazende kakasını yapmış oluyo ama sürekli ıkınması değişik geldi önceden ıkınmadan yapıyordu
Alparslanmirzabyrm Mutlupapatya ama ağlamıyo da sizinki ağlıyo mu ağzından gazını çıkarabilsr rahatlıycakta hep bağırsaktan çıkartıyo sadece mama yerse ağzından çıkıyo
Mutlupapatya Alparslanmirzabyrm evet benimkide mama yediğinde ağzından çıkarıyo alttan çıkarmakta zorlanıyo uykudunda bile mızıklanıyo