Ikrazumra19 Nisa_derin12 9.aydan sonra krep pankek veya keklerinde deneyin 3 gun birsey olmazsa direk haslama deneyin 3 gun az az
Yasebu Nisa_derin12 1.yaş aşısında yumurta beyazı olduğu için öncesinde verip alerji durumunu test etmeniz gerek. Bence üç gün kuralına uyarak ve bir çay kaşığı ile başlayıp alerji durumunu tespit ederek ilerlemekte yarar var
Nisa_derin12 ozge3747 burada 10.aysa veren kişileri okudum baya versem mi diye düşündüm hiç bişe yemiyo bari protein düzgün alsın dedim ama korkuyorum biraz da vermeye 🙄
bma35 Cok azar azar deneyebilirsiniz 3 gün kurali ils. 9.aydan sonra kontrollü verilebiliyor. Pankek, krep gibi şeylerde denemistim bi sıkıntı çıkmadı.
ozge3747 Nisa_derin12 Ohoo buraya bakarsan neler verenler var bebeklerine.🤷♀️Yani niye bu acele anlamıyorum, vermek istiyorsanız 3 gün kuralıyla verin.
Nisa_derin12 dygcm bundan bilgim var kızım zayıf ve hiç ek gıda yemek istemiyor yumurta kilo aldırır belki diyorum deneyen anneleri okudum bugün azar azar denemek istedim
NaimeYilmaz Ben 9.ayda çok küçük parça olarak denemeye başlamıştım. 2-3 ay boyunca arttırarak ilerledim. 1 yaşında 1 yumurta yiyordu.
Nisa_derin12 NaimeYilmaz teşekkür ederim şimdi hazırladım heyecanla yedirmeyiz bekliyorum inşallah geri çevirmez 😊
Nazlisa Ben de 1 yasi bekleyecektim ama 3 gun kurali ile denedim bir sikinti olmadi suan 11 aylik bir tam haslanmis yiyor
Kiraz Nisa_derin12 amerikan pediatri uzmanları yumurtanın beyazı verikebilir diyor Önceden verilmez diyorlardı ama şuan verebilirsiniz diyorlat
Bal-oglum Nisa_derin12 yumurtanın beyazı sarısı yoktur 3 gün kuralıyla ayrı ayrı tattirirsiniz bir tepki vermiyorsa 6. Aydan itibaren verilebilir amerikan pediatri derneği bu şekilde söylüyor.
mom20 Nisa_derin12 biz 14 aylığız anca anca vermeye başladım vücudu tepki göstermişti 11 aylıkken verdiğimde