Ertrkmn Merhabalar degerli anneler,bebegim 3,5 aylik,ve ben su birkac gündür asiri sac dökülmesi yasiyorum. Bunu önleyebilrmiyim? Ne yapabilirim? Tecrübeleriniz kullandiginiz bir ürün varmi? simdiden tesekkür ederim
Deletedmom265 Ertrkmn Vallaha ben birsey yapmadım kafama takmadim kendiliğinden geçti ama burada bir bayan hint yağını önerdi eşim kullandı çok iyi geldi tavsiye edebilirim hem yapi olarak hem dökülme olarak ise yaradı
Serenyertutan Ertrkmn benimde bebis 8 aylik deli gibi aylardir dokuluyor ne yaptıysam fayda etmedi 1 yasina gelene kadar olabilir normal dediler cildiyeye bile gittim bu dokulme yuzunden emzirdigin surece dokulme yasaman normal ama kafana takma bu bi surec dedi. Kalici olarak dokulmuyor aksine yenileniyor dedi umarım bian once dokulmeler durur hepimizin 😢
Ertrkmn Serenyertutan ya cok kötü birsey bu sac dökülmesi,evin her yerinde sac var,asiri moralim bozuluyor. InsaAllah en kisa zamanda bu sorunu yasayan hepimiz atlatiriz yaaa🥺
Serenyertutan Ertrkmn evet cok kotu cidden bizimki bide agzina sokuyo ne bulursa yerden surekli sac topluyorum surekli.elimde supurge geziyorum malesef bu aylar bide cokkk aşırı meraklilar 🤦♀️ ama guzel fikirler veren olur belki her fikre açığım deneyebilirim 😊