Yenilohusa Miran11 geç olsun güç olmasın canım takma kafana her bebeğin süresi zamanı farklı daha vakti var zaten 😊
Liman Miran11 canım bugün bende bir araştırdım çünki benim kızım 7 ay 20 günlük haşa tek başına oturamıyor ama bencede sorun değil elbet oda olur
MaminoAzra Miran11 bende hic yatiramiyorumyuzustu cildiriyor resmen 6 bucuk aylik, emeklemicek bu gidisle 🤷♀️ hic egilimi yok ..ama ayakta dik durmaya bayiliyor
Miran11 MaminoAzra benim oğlan sırt üstü dışında başka bir şekilde durmayı sevmiyor maalesef ki 🤦🏼♀️🤦🏼♀️
Dorukcum_16 Miran11 üzülme cok aceleci anneleriz. Her bebegin gelişimi farkli tutamiyo olabilir kuzenimi. Bebegi suan 6. Ayina yaklasti hala kafasini tutamıyor.. yani bole cok uzulme yapacak zaman ver. Doktor bisi demiyosa tabiki
blue5 Miran11 oglunuz simdi buyumustur saglikla insallah ama konuyu hortlatacagim.😅 Benim bebegim de 7 aylik olacak 2 gun sonra oturamıyor. Hamur gibi resmen. Ben oturtmaya calistikca poposunu kaydirip yatma poziyonuna geciyor. Sizim ki ne zaman oturdu?
Zey-yus50 Miran11 yok bazı bebekler dokuz aya kadar oturmaz zaten ilk oturmaya başladıklarındada iki büklüm gibi kambur dururlar bebe yarmaz deneyin destekli alışsın yada çamaşır sepetine koyun ☺️
Zeyneptoprak Miran11 bu bebekten bebeğe degisiyo oğlum çok erken dönmeye ve oturma ya başladı kızım çok geç başladı desteksiz oturmazlar zaten bu aylarda bacaklarının c durumuda yürüdükce emekledikce düzelir ama doktorunuza sorun yinede
mihrosum Miran11 dikdörtgen bir sepete gun ıcınde sureklı desteksiz bir sekılde oturt canım. 2 hafta surmez oturur. Oturmaya baslayınca digerlerı kendiliğinden olur.