FiE Arkadaşlar merhaba, ankarada özellikle eryaman bölgesine yakın özel bir hastanede çocuk doktoru arıyorum. Tavsiyesi olanları bekliyorum şimdiden teşekkür ediyorum
Besteninannesiii FiE ben batıkentteki medicalpark Engin hocaya götürüyorum. Çok da memnunum . Zaten hastası çok , sevilen bir doktor ama muayeneleri öyle baştan savma değil. Özellikle anneye çok çok ilgili.
Kuzusu FiE canım hasan tahsin çakır onu duydum ama gitmedim etimesgut hastanesinde çok duydum hemde bide 29 mayıs hastanesinde ragıp var inan ben hicbir özel hastanede öyle dr görmedim çok iyi bütün hastalıkları çözüyor çocuğu kaç defa götürdüm hep o buldu hastalığını
Gznpmv FiE Etimesgut alifehıspital da Eda yörgüçe götürüyorum aylık kontrol vb için , memnunum istediğim zaman telefon ile de ulaşıyorum mutlaka dönüş yapıyor , içime sindi benim
FiE Besteninannesiii medical parkin hemşireleri iyi değil diye duydum özellikle kan alırken falan çocuğu delik deşik ediyorlarmış
Bbddtt FiE bende yakın diye ne yazık ki vakitten tasarruf edebilmek adına medikal parka gidiyorum zira TOBB a falan gidince çocuk dönüşte iyice perişan oluyor. 2 kez Engin hocaya gittik bizde iyi sevimli ilgili bir doktor ancak kalabalık hastası çok bekleyebiliyorsunuz. Öte yandan evet son kontrolümüz 6. Ay kontrolünde kan istedi benim meleğim öyle ağlayan bir bebek değildir ama çocuğum ovundu hemşirelerin elinde kolundan girdiler yavruma perişan ettiler on dakika kolunda damar aradı ben koridorda ağlamaktan helak oldum yavrum içerde😭 babası tuttu gidip sürekli bulamıyorsanız bırakın dediysem de bırakmadılar (sonra elimem kızdım neden bıraktırmıyorsun ol aşar bağırdım dedim anlamadım duymadım çoğun ağlamasından dedi😔😔)sonra şu damar gösteren cihazla elinin üstünden aldılar ama yavrum o kadar kötü oldu ki İnan’ın anlatırken bile gözlerim doluyor. Velhasıl ben deneyimlenmiş biri olarak sonradan okudum ki bebeklerin genelde el üstünden kan alıyorlarmış yekten direk kolundan damar arayan hemşirenin bende iyi olduğunu düşünmüyorum.
Besteninannesiii FiE benim kızımdan da 5.ayında kan aldılar. İnce damarları dediler , ışıklı cihazla bakıp tek seferde koldan damarı buldular. Tabi dediğin durumlar da oluyordur.