Easelll Kızlar lütfen yardım edin 25 gün oldu dogum yapalı ama hala çok dikiş agrım oluyor cok canım yanıyor krem kullandım ama fayda etmedii tentürdiyot iyi gelirmiii duramıyorum artıkk 😐😐 oturmak ayrı dert kalkmak ayrıııı ,😣😣😣
2506 Easelll baticonu doktor sadece büyük tuvalete cıktıktan sonra sürüp pansuman yapcaksın dedi. Onun dısında bölgeyi sürekli kuru tutmak gerekliymiş. Bide 2 krem kullanıyorum ben . 15 gün oldu doğum yaptığım.
Mavibattaniye Easelll yanlis hatirlamiyorsam dogumdan sonraki ilk iki hafta hergun 40 gune kadar da her dustan sonra batikon surdum denemeye deger
Purely Easelll o zaman tavsiye verebilirim bende normal yaptım ve iç dış 17 tane dikiş vardı kesi çok büyüktü bende. Ne zaman tuvalete girsem peçete ile iyicene kuruladım hafif tampon hareketlerle ve her seferinde baticon sürdüm. O kadar iyi geldi ki. 10 gün de dikişler kendiliğinden atmaya başladı. Krem falan sürme azdirirsin. Banyoda sabun kullanıyorsan oraya getirme sabunda azdırıyor. Turşu falan yeme keza oda azdırıyor dikişi. Birde malesef genital bölgemiz hem kapalı durduğundan geç uyilesiyor. Gün de yarım saat bacak aranı ac havalansin. 3 4 Gün de gece yatarken kilotu çıkar bolca bir gecelik giy
Esracik 2506 ıslak bırakma canım kurut sonra batikon sür. Hatta saç kurutma makine ile bile kurutabilirsin🙈
Ebruuuuuu 1 ayı bulur tam anlamıyla iyileşmesi canım, hatta 40 gün bile olabilir. Yıka kurula bol bol batikon sür, ben batikon sürdükçe rahatlıyordum yoksa çok sinir bozucu gerçekten🤦♀️
Esracik Canım iyileşmesi biraz uzun sürmüş ama geçecek emin ol. Batikon ile her wc 🚽 gittiğinde temizle mutlaka. Çok çabuk iyileştiğini göreceksin. İstersen arda bir de sarı kantoron yağ ile pansuman yap çabuk iyileşir. Geçecek bu günler 😘
Easelll Esracik inşallah canım valla havalar hep sıcak diye hep ıslak bıraktım ferahlarım diye ondan da bu kadar gecikti diye düşünüyorum
Easelll Purely teşekkür ederim canım deniycem benimde çok fazlaymış dikişlerim iç dış doktor sayısını söylemedi bile 😣😣
Easelll gulcezerenarslan dikiş canım bebek plesanta biraz büyük dü çok yırtık oluştu dogum esnasında 😐😣
Meyyyyy Batikon sürdükten sonra dön makinası ile kurutup öyle kapatacaksınız ıslak kalmayacak daha çabuk iyileşir bir de oturmayacaksınız üstüne yan oturun