Defneeemmm Yenidoğan bebekleri emzik vermek doğru mu bebeğim durmuyor emziksiz siz bu süreçte ne yaptınız ac mı emzik mi istiyor onu da anlamıyorum pek
Papatyaseverr Defneeemmm ben kullanıyorum yenidoğduğu için sürekli meme istemesi normal ilk zamanlar cok vermedim sık sık meme ver yabi 2 saatte bir eğer isterse arada emzik verebilirsin ama uzun tutma prematüreyse biraz çeneside kuvvetlenir
[silindi] Defneeemmm oğlum 33 haftalık prematüre doğdu. Küvezdeyken hemşireler emzik vermişler. Bende normalde vericektim. Onların küvezde alıştırması bana çok büyük iyilik oldu. Emme refleksinin gelişmesi için vermişlerdi. Şuan 13 aylık uyuturken, gece uyandığında falan veriyorum. Çok huysuzlandığında veriyorum. Hayat kurtarıyor.
turkolog Defneeemmm ben emzik verdim ve bu lanet olası emzik yüzünden aylarca bebeğim emsin diye mücadele etmek zorunda kaldım. Bebek emziğe alışınca beni reddetti sonra emziği bıraktırmaya çalıştım 1 aydan fazla huzursuzluk yaşadık. Emziği unuttu memeye döndü çok şükür ama çok zor oldu benim için. Emzirme eğitmenleri doktorlar ebeler önermiyor emzik. Her emmek istediğinde emZir hem sütün artar. Emzik bende böyle sorunlara sebep oldu her çocuk bir değil tabi ama Benim gibi olan da çok var.
Defneeemmm Papatyaseverr 32 haftalık prematüre bebeğim 40 gün oldu doğalı şimdiye kadar şırınga ile 46 cc veriyordum doktor emzirmeye geç dedi 40 dk emiyor ama hep aranıyor ilk gebelik birde korkuyorum aç mı gazı mı var emzik mi seviyor anlamadım hiç
Papatyaseverr Defneeemmm yenidoğduğu için sürekli meme istermiş bebekler aç olmasada eğer beslenmeden sonra kusuyorsa büyük ihtimal gazı var yada çok doymustur çişli bezleri doluysa doyuyordur merak etmeyin 😊
Defneeemmm [silindi] aaa öyle mi çok teşekkür ederim ben korkuyordum prematüre yorulur emzik zararlımı acaba diye düşünüyordum
Defneeemmm Papatyaseverr normalde her beslenme sonrası kaka yapar ama şırınga ile beslerken süte protein tozu bırakıyordum şimdi baktım çişli bezi ☺️☺️ Doymuş o zaman
[silindi] Defneeemmm Bir zararı olduğunu düşünmüyorum ama annesi olarak en doğru kararı siz verirsiniz. Bana büyük fayda sağladı. ♥️
Giraysmom20 Defneeemmm ayına göre belli aralıklarla emzirin onun dışında emziği tutması meme reddi yapmıyorsa sıkıntı yok
Deletedmom346 Defneeemmm Başlarda karşıydım fakat vermek zorunda kaldım susturamadım 4.5 aylığız iyi ki vermişim diyorum çoğu zaman kurtarıcım meme reddi de yaşamadım. Çocuğunuzu siz biliyor siz tanıyacaksınız bence kesin bir yargı yok burda. Öyle zor anlarda kurtarıcım oldu ki emzik aldığına şükrediyorum
peksokomelli Defneeemmm ben doğduğundan beri emzik veriyorum açsa atıyor istemiyor zaten onu, genelde uykusu varken alıyor, öyle uyutuyor kendini ya da hiç almıyor. Ben de alışacak diye korktum ama bebişler çok akıllı, onlar işini biliyor.