minikcicegim Hanımlar bebeğim 6 ay 16 günlük geri geri sürünüyor sağa sola bedenini hızlı bi şekilde çevirebiliyo emekler gibi dizlerinin üstünde durup ileri geri yapıyo sizce sebebi nedir teşekkürler.
Mutluluk minikcicegim 9 aylık oğlum aynı şekilde bacaklarini yere koyup ya da tamamen ayakta kendini ileri geri sallıyor bende bunun nedenini çok merak ediyorum
Aselhafsam minikcicegim emeklicek😂bnm kızda aynısını yapıyordu ki hala da öyle yapıyor ufak ufak emekleme ye başladı. Geceleri de uyanınca o pozisyon a geçip ağlıyor yatırıyorum misal tam dalmamışsa hemen birden dönüp o şekilde kendini ileri geri yapıyor al beni gibisine
PonciKom minikcicegim bnm kızımda oleydi normel herhalde emekleme pozısyonunda denge kurmayamj calısıyorlar bılemedım :)) bnm kızımda 6 aylık emekledi o sekıl yapıyordu baştan
Aselhafsam minikcicegim Bi ay bile geçmedi üzerinden o şekil sallanırken oturmayı da öğrendi şükür 😂 pat pat yere düşüyordu şimdi düşücek gibi olunca kendini öne ittiriyor emekleme pozisyonundan oturma pozisyonuna geçiyor o kadar peşpeşe oluyor ki inanamıyor insan. 6.küsür aylıkken salınıyor dy sadece 7.ayına girdiği gün emeklemeye başladı. Darısı sizin bebeğe de inşallah 🥰🥰🥰
minikcicegim Aselhafsam ayy inşallah bu kadar hızlı olması hem mutlu ediyo hem üzülüyorum canım kızım büyüyo 😢😢 geçen gün yine dizleri üstündeydi sonra elleriyle destek alarak oturdu ama hala tekrarı olmadı 2 gündürde bunu yapıyodu .😭😭
Aselhafsam minikcicegim tekrarı olucak tıR yaptıkça kendilerine güvenleri geliyor tekrarlıyor lar 🥰 Maşallah ya evet çabuk büyüyorlar
Kereminannesi09 minikcicegim ustune dusulunce hareketleri birakiyolar canim kendi haline birakin surunerek gittimi hic benim oglum 2 aya yakin surundu bazen oynarken onla emekleme seklinde gittim 3 gun sonra baktim oda yapiyo ama sizinki kucukmus bi deneyebilirsinz yinede
Bellabells minikcicegim 6. Ayda o yaylanma başladı 6 dolmadan hatta.8.5 gibi emekledi.ben o ara çıldırdım hergün bu kadar emekleme pozisyonunda yaylanıyor neden emeklemiyor diye.beşikte bile pozisyonu alır sallanır dururdu beşik tıngır mıngır. Video çekmiştim çok komik 😂 sonunda emekledi ama o iki buçuk üç ay yerinde durmadı.oturma süreci bile olmadı adam akıllı
Ayaz190220 İyi geceler 🙏benim 5 aylık oğlum var bu ara uykusunda kendini yay gibi geri çekiyor mız Mız oluyor bakıyorum gazı yok aç da değil neden yapar ki 🙈 başına gelen anneler çözüm bulabildiniz mi😬
Matmazel34 minikcicegim benim bebeğim de bu hareketi yaptıktan sonra emeklemeyi öğrenmişti. Sanırım cesaret edemıyordu. Bir kaç defa düştü çünkü emeklemeye çalışırken.