FnurGokcan Bacılarım kardeşlerim uzun zamandır araştırdığım halde beğendiğim bir tane bile elbise bulamadım. Yaz sıcakları da elbisesiz geçmiyor. Efil efil uçuşan elbiseleri nerden bulabilirim? Varsa tavsiyeniz beklerim,şimdiden teşekkürler🌸
aramsamsam FnurGokcan Modanisa da çok fazla çeşit var. Tarzınızı bilmiyorum ama ben Lcw nın elbiselerinide severek kullanıyorum.
Deletedmom381 FnurGokcan emzirdigim icin elbise giymiyorum ya, cok özledim 😔 önü düğmeli elbise modelleri de güzel degil. Tunikle devam…
FnurGokcan Zeynep_AlyaninAnnesi onuk a birkaç kere baktım ama içime sinen olmadı hiç,teşekkür ederim❤
FnurGokcan aramsamsam modanisadan aldığım çok oldu ama hep aynı şeyler var artık o yüzden bakmadım uzun süredir,teşekkür ederim❤
mehtapca06 FnurGokcan ben modasenadan ne aldıysam pişman olmadım umarım birde allday var ondada güzel parçalar var😘
FnurGokcan Deletedmom381 ya aynen ben de bir süre giyemedim şimdi ek gıda desteğiyle giyebilirim diye düşünüyorum🌸
Huriye48 FnurGokcan Facebook’tan Rumeysa Karaca butik, İnstagram adresi de tesettür mevkii, eminim beğeneceksiniz