Tgce16 Kızlar yürüteç almak istemiyorum ama bebeğimi gün içinde birakabilecegim oyalanacagi birşey arıyorum zıpzıp mi ne o tarz birşey mesela. Önerileriniz neler yardımcı olur musunuz ?
ZyNpYigit Tgce16 Erkek cocugysa bizim dr hoppala ve yruteci onermedi erkek cocuklarinin tas… zarar veriimus
Tgce16 İsmini öğrendik 😅 o zaman şöyle sorayım ; kızlar ben hoppala almak istiyorum ama öneriniz nedirrr ? 😄😄
ZyNpYigit Tgce16 sonuç olark ondada bacak arasini grio yine zrarli ama bna yrutec hedie glmsti sadce gnde toplan 30 35 dk bndriom 10 ar dk ama
Tgce16 Kelebegimmmm sonuç hüsran oldu ama ya ben hiç ikisininde bacak arasına girdiğini aslında aynı olduklarını düşünmemiştim …. Belki salıncak olabilir ev için kullanılan falan :(
Tgce16 ZyNpYigit Deletedmom310 Hiç öyle düşünmemiştim ya evet ikiside bacak arasına giriyor sonuçta :(
ZyNpYigit Tgce16 artikn sizse bnm.gbi wlinden tutup skica adim attrmaya calscaksinz yda faekli aktivelr kaç ayliķ bebişinz ?
Bellabells Tgce16 hiç biri almadım.doktorlar önermiyor.aşırı hareketli oğlum bir an arkamı dönsem nereye gittiğini bulamıyorum evde.9 ay 19 günlük. Ben salınacak aldım yarın kuracaz oraya koyar lavaboya giderim en azından 😂
Tgce16 Bellabells bende salıncak alayım bari ya çocuğu mama sandalyesine bağlayıp öyle gidiyorum lavaboya :(