annesininaslani Kızlar dün karpuz yedim yediğim anda anladın boğazının ağrıyacağını çok soğuktu emziriyorum ilaç kullanamam nasıl geçer bu ağrı
Ceydakoruc annesininaslani aynı sorun şuan bende de var. Bu akşam soğuk kavun yedim ve şuan boğazlarım tahriş olmuş gibi acıyor yutkunurken bile🥺
Mrs_Mert annesininaslani annem öyle durumlarda ballı limonlu sıcak su yapardı hatta internette tarçın da koyuluyor sanırım geçmiş olsun ☺️
annesininaslani Ceydakoruc kız ne yapıcaz ya valla dediğin gibi açıyor benim ki de ballı ılık su içtim kar etmedi
SumeyyeC Bal limon taze zencefil bunlarla hepsi bir olur, ayri ayri ne varsa olur sicak suya katin ara ara icin. Benim hep boyle geciyor. (Zencefille limonu bitki cayi gibi yapin ve bali en son seker gibi bardakta ekleyin)
SumeyyeC annesininaslani tabii. Zencefil sutu artirir bagisikligi destekler. Emzirenlere onerilir diye biliyorum. Benim bebegim 10 aylik. Evde taze zencefil bulundururum bitki caylarima koyarim hep. Siz bir bakin yine ama benim bildigim faydali emziren anneler icin.