ilknurarikan Kızlar merhaba, bebeğim şuan 2 aylık ağustosta 3 aylık olacak ve uçakla ailemin yanına İzmire gidicez. Daha önce bebeğiyle uçak yolculuğu yapan var mı? Tavsiye istiyorum 😊
nursocum ilknurarikan uçak değilde 2 saatlik bi araba yolculuğu yaptık 2,5 aylıktı gıkı çıkmadı güzelce besle öyle çıkın yola büyük ihtimalle uyur
Zeynep_AlyaninAnnesi ilknurarikan bebeğim 22 günlükken uçuş yaptık. İniş ve kalkışta emzirdim. Bir problem yaşamadım çok şükür
Efemm ilknurarikan hayırlı yolculuklar canım birkez denk geldim küçük bebegi olana bebek 1 saat boyunca neredeyse agladı kulakları tıkanıyormuş başınctan ondan aglıyormus dıye duymuştum
Iclalgoleli ilknurarikan valla 20 günlük 2 kere 4 saatlik yola gittik döndük 🤣 Aksine öyle seviyorki arabada hep uyuyor 🤣
ilknurarikan Zeynep_AlyaninAnnesi İnş bende sorunsuz gider gelirim. bebek için de kemer veriyorlar mi?
gezentianne ilknurarikan 12 saatlik araba yolculugu yaptık yola sabaha karşı cıktık büyük kısmında uyumus oldux. 2 saatte bir durup yüzüstü egzersiz yaptırdık hatta piknik havasında yere hasır serdim çimenlerde sonra altına bakıp emzirip yola devam. Bi zorljk yaşamadm genelde uyudu 4.5 aylık
Kado87 Buyuynce yolculuk cok zor oyuzden uyku saatine denk getirip 12 saatlik yolculuk yaptim uyandigi zaman kucagima aldim emzirdim tekrar yatirdim oyle oyle 12 saat gittik ama sabah olsaydi o yol bana bitmezdi cunku 20 dakkalik yolda bilee uyanikken gidemiyoruz:)
TugceB ilknurarikan merhaba uçakla yolculuklar da meme emiyorsa meme verin demişti doktor ya da emzir demişti kulakları için bizde aktarmalı olarak kıbrıstan ordu ya gitmiştik 20 günlükken bi sorun yaşamadık çok şükür 🙏😊