D1e2e3 Arkadaşlar bebeğim 52 günlük ne emmek nede mama içmek istemiyor ne yapacağımı şaşırdım tiksinme gibi suratını ekşidiyor mamayı 30 cc bile zor içiyor böyle durumla karşılaşan varmı nasıl yol izlediniz
Bebeklerm D1e2e3 oy kıyamam ya benim kızım öyleydi aptamil almıştım zar zor 20 cc içiyordu yarısınıda kusuyordu 29 günlük bu arada geçen hafta hipp organik aldım şuan 60 cc yiyiyor ve kusmuyor mamayı değiştir istersen annesi
Yagmur2019 D1e2e3 merhaba mamayı değiştirmeyi deneyin bence bazı çocuklar mamaları beğenmiyorlar ya da biberonla ilgili sıkıntı yaşıyorlar biz philips avent antikolik kullanıyoruz çok memnunuz ona bir bakın bence ama öncelikle mamayı sevmemiştir
D1e2e3 Bebeklerm aynı anlattığınız gibi az bişey içiyor onurda kusuyor bende hipp deneyim inşallah düzelir çok üzülüyorum
D1e2e3 Yagmur2019 philips avent antikolik biboron kullanıyorum mama aptamil smayı da denedim ama aynı
Bebeklerm D1e2e3 inşallah beğenir hippi beslenmesi lazım benim öyleyken kilo kaybı yaşamıştık dr beni korkuttu bir an önce değiştir bence aptamil kullanıyorsan çok gazda yapar bebeğe bize yapmıştı umarım bir an önce beslenmesi düzelir çok minikler daha insanın içi eriyor