arzuerdogan23 Kızımın besin alerjisi var, nerden baksan 1 aydır diyetteyim. Normalde kakasından bir tırnak kadar kan gelirdi mukusla birlikte, daha demin altını actıgımda kakasının heryerinde kan vardı. Kafayı yicem, diyeti uyguluyorum neden böyle olur?
madambovary arzuerdogan23 diyetinizde kaçamak yaptıysanız etkilemiş olabilir. Yediklerinizi gözden geçirin farklı bir şey yediyseniz dokunmuş olabilir veya çapraz alerji olmuş olabilir. Geçmiş olsun🌸
Parsmls Benzer şeyi bende yaşadım bir ayı geçik süt ürünleri diyet yapıyorum son on gündür ek olarak etide ekledi doktor son birkaç gündür az az kan görüyorım silik şekilde aradım doktoru bu kadar az önemsenmiyor dedi zaten azdı diyete başladığımda .. madem önemsenmicekti diyet yapmazdım kafamda deli sorular başka bir doktora daha götüreceğim… sanıyorum ek olrak başk seylere de alerji var sizinde oyle olmalı
madambovary arzuerdogan23 yani şöyle diyelim ki süt ve süt ürünlerine alerjiniz var bu et ve ürünlerine de hassasiyet göstermenize neden olabilir