Muberra Hanimlar meraba 4. Ayi tamamladik doktorumuz yavastan ek gidaya baslayabilirsin dedi. Sizinde fikrinizi almak istiyorum neler verebilirim neler onerirsiniz bu ayda ek gidaya baslayan varmi? Oglum 7.600 65 cm.
Narin Muberra Henüz çok küçük.Benim oğlumda 5 aylık olmak üzere tadımlık lor peyniri verdim. 3 gün kuralı ile yoğurt vericem o kadar.6 aydan önce fazlasını istemiyorum çünkü 9 kilo
Beyzaaa Muberra bende 4 aylıkken tatırmaya başladım yoğurt veridm 3 güb simdi elme tatıruyıom doyumluk vermiyorum emziriyorum😊😊
Sedacinakkaya Muberra Yoğurt elma suyu havuç suyu armut suyu ve ananas tattırdım ben doktorun söylemesi ile 5 aylığız bu Arada 4 ayin sonunda başlamıştım
Gizemre Daha küçükmüş ama kavonoz mama verebilirsiniz havuç püresi elma püresi kendiniz yaparsanız daha iyi tabi ya da ev yapımı yoğurt ta da sütlü pirinç unu suyla karıştırarak sıvı bir şekilde fln
Muberra [bilinmeyen] meyve sebze ve yogurt vermemi soyledi ama ben burdaki annelerimizin fikrini almak istedim yanlis mi yaptim acabaagggg
Alpgdd Biz 4 gün sonra 5. Ayı tamamlayacaz. Kilosu bugün evde tarttım 6200. Doktorumun ağzından bi kere bile ek gıda duymadım ki genelde kilosu az olanlar ek gıdaya erken başlatılır. Anne sütü ya da mama ilk 6 ay sadece bunlar
Alpgdd Muberra zaten 1 yaşa kadar temel besin anne sütü ya da mamadır. Bana erken geldi. Her doktorun görüş açısı farklı
Duygual Sedacinakkaya Ananas epey asitli bi meyve portakal mandalina gibi, 1 yaştan önce önerilmiyor, doktor nasıl önerdi şaşırdım cidden.