msrcmm Merhaba. 7 nisan’da doğum yardımı için Aile sosyal hizmetlere başvurmuştum. Hala ödeme yapılmadı. Bu şekilde bekleyen var mı? Edevlette ödeme aşamasında yazıyor ama kaç aydır böyle.
Ates_mami msrcmm benimde öyle ödeme aşamasında yazıyordu. Başvurudan 28 gün sonra yatıyor. Ama e devlette ödeme aşamasında görünüyor. Pttye gidin verirler.
Mucizemm1 msrcmm aynen bende aldm sonra e devletten baktim hala odeme asamasjnda yazior 😂 ptt gidin alirsnz
miraninannesi18 msrcmm ptt ye gidin verirler canm odeme asamasinda yaziordu benmde ilk cocuk parasi olan 300 tl. Gittim vermislerdi
msrcmm Ates_mami Aysen58 Tanımlı hesaba yatacak diye bekliyordum ben. Çok teşekkür ederim bilgilendirmeniz için 🙏🏻
miraninannesi18 msrcmm bazi seyler yatior tanimli hesaba canm sut parasi benm ibanima yatmisti ama dogum parasi yatmamisti. Neden o yatti bu yatmadi die sormustum kurum farkindan dolayi demisti her kurum ibana yatirtmiyormus ptt den cekmek gerekior
serebro 24 Nisan’'da doğum yaptım. E devlette ödeme aşamasında yazıyordu. Gidip sorduğumda 300tl yatmıştı.
miraninannesi18 gulsah_45 sut parasi 202 tl hemen bir hafta icinde yatti. Dogum parasi 300 tl dogumdan bir ay sonra ptt den cektim
Damla2557 Eğer bahsettiğin çocuk parası ise ptt ye yatıyor. Bsnka hesabı olmuyormuş. Bende haziran ds başvurdum bu ayın 26 sından sonra yatacak.
Damla2557 aksp bağkı bulunduğumuz kaymakamlığın içinde bölümler var orsya başvurduk. Ben sincan da oturuyorum kaymakamlıktan yönlendirdiler
dderinc 6 Mayıs’ta doğum yaptım bende de ödeme aşamasında yazıyordu, hesap tanımladığım için oraya yatacak zannediyordum sonra burada yorumları okudum PTT’ye gittim. Çoktan yatmış. Başvurudan 40 gün sonra yatmış