Meyyyyy Ella ertesi gün kullanan var mı acaba, kaç gün sonra emzirfiniz bu gün 2.günüm 2 gündür mama veriyorum devlette kadın doğumcu 2 gün yeter dedi ama çok tedirginim başka başka doktorlara soruyorum kimi 6 diyor kimi 3 diyor napıcamı şaşırdım
Ates_mami Meyyyyy canım ben 1 defa aldım ella. Oğlum 20 ay civarıydı. Eczacı da çocuk doktorumuz da içtikten 8 saat emzirme. İlk sütü tamamen sag dök sonra emzir demişti. Ben gece emzirip uyutup öyle içmiştim. Sabah uyandığında da emzirmedim. Oyaladım. Yaklaşık 15 saat sonra emzirmiştim. Tamamen sagıp döküp tabi.Ben kadın dogumcuya sormamıştım. Oğlumun Doktoru ve eczacı bu şekilde söylemişti bana. Bir sorun da olmamıştı.
Meyyyyy Ates_mami eczacı bana da aynı şeyi söyledi 8 saat dedi ama başka kadın doğumcu 3 gün dedi bir başkası 6 gün dedi 6 gün diyen hormon çok yüksek olduğu için karaciğerlerine zarar verebilir dedi napsam bilemiyorum
Ates_mami Meyyyyy oda 3 gün dediyse 3 diyenlerin sayısı arttı😀 2 gün beklemişsiniz. 1 gün daha bekleyin emzirin. Bence 6 gün çok