Eylemseher1108 Selam kızlar.. Kızım 11 aylık kaç gündür uyumuyor sivrisineklerin yüzünden. Nasıl baş edicem bilmiyorum o kadarda dikkat ediyorum😖. Siz neler yapıyorsunuz hangi spreyi kullanıyorsunuz.
meftun1anne Eylemseher1108 sprey degil de bu prize takılan elektrikli aletten kullanıyorum ve çok iyi şimdiye kadar hiç ısırmadılar sabah kalkıp krizden çekerken bir bakıyorum aşağısında ölmüş bir kaç tanesi kesinlikle tavsiye ederim .
meftun1anne Eylemseher1108 yarar kuzum inşallah ben onu kullanırken sanki koruyucu zırh var gibi geliyor aklım kalmıyor en azından ☺
Eylemseher1108 meftun1anne kac gündür uyumuyor mahvoldu yavrum ya… eşimi aradım akşam alıcak bakalım 🙏
Mom091 Eylemseher1108 raid likit alın. Ben onu kullanıyorum kaç yıldır. Taktığınız an sinekler yok oluyor. Tek çözüm bunu buldum. Lavanta yağı okaliptüs yağı gibi bir sürü şey denedim ama en etkilisi raid
Htbza Eylemseher1108 benim kızim da 11 aylık teni cok hassas icerigi temiz bir urun olan incia dan siparis verdim bekliyorum doktoruna danisarak aldim yetiskin de kullanabiliyor en azindan disariya cikarken de rahatlikla kullanirim
Pinkbery Eylemseher1108 aktardan lavanta nane limon yağı karısımı yaptırdım.asla yaklaşmıyor sinekler :)