Miniktavsan Bebeğim 4bucuk aylık gaz geri geldi resmen 3 gündür emerken cok zorlanıyo karnı hep gurulduyo napsam kızlar sizce niye böyle oldu ki 🙄
ElifKaratas Miniktavsan ya bzmde baya bitmişti 2 buçuk aylıkken 3 aylık olduk 3-4 gündür çok fena hep ıkınıyor :(
Miniktavsan ElifKaratas bizim ilk 1 ay biraz oldu gecti damla kullandık. Simdi geri geldi cok zor bişey acıkıyor emmiyo sanci yapıyo belli😥
ElifKaratas Miniktavsan kıyamam ya benmkide öyle arkadaşların çocuklarına bakıyorum göbekleri dümdüz beraber aynı aydalar benimkinin karnı davul gibi çalsan çalınıyor güm güm😂😂😂hava dolu bezi bağlarken göbeğe çıkmıyor o derece
HaticeY ElifKaratas bizimse 2 buçuk aylıkken geçti gibi dedim 3. Ayında geri başladı 1 hafta sürdü geçti şu an 3 ay 19 günlük inşallah geri gelmez o günler sizinde geçer inşallah😊
Ozge92 ElifKaratas canım aynen ili bucuk aylık oldu geçti şimdi 3 aylık tekrarr basladı gece üçe kadar uyumadı gazdan sonra cıkarttık neler ettik öyle uyudu umarım bizimde geçer ya
Aybukebuyuyor Ozge92 iki gündür. 2 buçuğa 3 e kadar ağlıyor. Sab simplex biogaia kullanıyoruz ona rağmen
ErtugrulAnnesii Kızlar siz onu diyorsunuz, 10 aylık olacaz gaz geri geldi cidden🤦🏻♀️ Kıvranıyo cocugum geceleri sanki başa döndük🙄🙄 Allah kolaylık versin hepimize
Cinarinannesii78 Nedir bu yawrucklarin gazdan çektiği bizde günluguz gazdan iki gundr ememiyo uyuyamyo cok rahatsz etmye başladı
Ozge92 Aybukebuyuyor canım ne yiyosun iki gündür mesela bn pasta yedim çikolatalı o yaptı çikolta yiyince çok oluyo bizde
Ozge92 Aybukebuyuyor kısır zaten gaz yapar canım pizzadada mısır vardır sucuk vardır o sucuğun baharatıda çocuğu mahfediyo yani bizde öyle oluyo çnkü