Deletedmom414 Kızlar bebeğim iki aylık. Sabah sağdığımda 90 cc. Sonrakilerde 40 cc falan çıkıyor. Az çıktıkça üstüne döküyordum. Yani bi bibereno sağdıklarımı biriktiriyordum. Galiba ayrı ayrı koymak gerekiyormuş öyle mi?
Bebeminnie Deletedmom414 en fazla iki sağımı birleştirebilirsn, onu da dolapta eşit soğukluğa getirip birleştirmen lazım. Yoksa bakteri üretir süt soğuk sıcak karışınca
BhrKrmn Deletedmom414 ben sağmıyorum ama her sağım için farklı poşette yada biberon da biriktirmen gerek yediklerine bağlı sütün tadı değişiyor ve sabah akşam verilen sütlerinde ayrı verilmesi gerekiyor daha önce izlediğim videolardan bilgim var biraz araştırmıştım sağım yaptığın sütlerin üzerine tarih ve saatte yazmanda fayda var
kubra_s Deletedmom414 ya bende hep birleştiriyordum sabah ayrı akşam ayrı çünkü sabah sütleri enerji verir akşam sütleri sakinleştirir diye o kadar azaldı ki gün içinde toplam 40 cc çıkıyor
Giraysmom20 Deletedmom414 ebebekte baby plus markalı süt torbaları var onlardan alıp her süt için torbalama yapabilirsin buz dolabında da 4 derece soğuklukta 3 gün saklayabiliyorsun eğer derece 4’ten yüksekse o kadar saklayamazsın buzlukta ise -18 derecede 3 ay saklayabilirsin üzerine tarih ve saat yazman içinde bir bölümü mevcut rahat edersin
Deletedmom414 kubra_s benimde öyle az az çıkıyor🥺 millet arttırıyor buzluğa atıyor benim süt tetmiyor artı mama veriyorum
kubra_s Deletedmom414 benim bebegim yogunbakımda kaldıgı için beni hiç emmedi şimdi bir iki zorla emiyor neler denedim artsın diye artmadı düzenli sagma yaptım ama fayda etmedi 😞
Deletedmom414 BhrKrmn az emiyor cnm bende sağmaktan bıktım ve soğudum çünkü az az çıktıkça sinirlerim bozuluyor
BhrKrmn Deletedmom414 bazı bebekler maalesef aktif emmeyebiliyor zaten emse çoğalacaktır ama olsun canım sen elinden geleni yapıyorsun olduğu kadarını veriyorsun onada şükür canını sıkma bebeğin kaç aylık
Deletedmom414 kubra_s bende öyle neler denedim. Bol su iç diyorlar gülüyorum artık ben beler denedim keşke suyla bitse
Kelebegimmmm Deletedmom414 aynı günün sütünü aynı sıcaklığa getirip birleştirebilirsiniz. Raht olun benim yorumum değil bu emZirme danışmnları söylüyr. Mesela buzdolabinda süt diğer sütü sağıp hemen üzerine koyamazsınz. Önce oda sıcaklığa gelsin sonra buzdolabına koyun sonra birleştirin
Sev-sev Sağımı kızlar nasıl yapıyosunuz benim bebeğim 50 günlük iki veya üç saatte bir acıkıyor ancak doyuyor nasıl çoğaltıp hangş ara saklasak😃
Papatyaseverr Deletedmom414 ilk başlarda birleştiriyordum sonradan koku oluştuğunu farkettim öyle bi kaç kere sütlerimi döktüm artık tek sağıp ayrı koyuyorum yada 2 sütümü en fazla dolapta soğuduktan sonra karıstırıp aynı gün içinde içiriyorum