Cigdemcey Kızıma yeni ek gıdaya geçtim pekmezi nasıl yedireyim kızlar 6 aylık ? Siz nasıl veriyorsunuz sade mi birseyle mi karıltırp ?
Yazilimcianne Cigdemcey ben kahvaltıda yulaf ezmesi haşlayıp onunla karıştırıyordum. Şimdi büyüdü 16 aylık direk veriyorum
Deletedmom23113 Cigdemcey ya merhaba bizde bugün 6 aylık olduk , biraz tadımlık yapmıştık , menü şeklinde öğün şeklinde başlamadım daha siz başladınız mi ? Tanecikli şeyler yiyebilyor mu ?
Tatliskooo Cigdemcey 1 tatlı kaşığı irmiği pişirip ardından biraz tereyağ ekleyip muz ezin biraz da pekmez ekleyin öğünlerde de aralarda da güzel oluyor
Miray00 Cigdemcey 6 ay 10 günlügüz sabah kahvaltıda avokadonun 4′de 1 yumurta sarısının 4′de 1 keçi sütlü labne ve pekmez hepsini ayrı ayrı karıştırmadan koyuyorum avokadoyu yemek istemezse pekmez le tatlandırıyorum 1 çay kaşıgı dan fazla vermiyorum.
Umutkusu Peki soğan koyak için erken mi 6 buçuk ay. Bugün havuç irmik bir r parça soğan koydum havuçla irmiği ezip vericem soğan da alışsın diye suyundan. Ama erken mi bilemedim. 5. Ayda başladık ek gıdaya