Busra006 Bebeğimin kafasının arkasi sivri kaldı 40.gunluk bilmediğim için hep sağ ve sola yatırdım öyle alıştı şuan düz yatmıyor ne yapmalıyım düzelir mi zamanla
1prens1prensesannesii Busra006 bizim de sivri gibi. Hep sola yatıyor ne düz ne sağ ne yapcam bilmiyorum. Uykuda çevirmeye çalışıyorum uyanıyor geri çeviriyor sola
SevgiLina_ Busra006 bizimkide o zamanlar yamuktu canim sekil bozklugu vardi simdi 8 aylk duzeldi zamanla duzeliyor
Oglusm Busra006 Bizimkide hep sağ tarafa yatmaktan sağ taraf düzleşti yamukluk oldu sola yatırmaya çalısıyorum sürekli. Herkesinde kafası yamuk mu bu cocuğun demesinden gına geldii 🤦♀️🤦♀️
iki_prens_annesi_ Busra006 duzeliyor benim oğlumda ayni sekil sag sol yatırmıştım duz yatamiyodu 2 aylikken yavas yavas yatmaya basladi suan 3 ay 10 gunluk gayet duzeldi kafasi
Busra006 Oglusm 😕 bnm yatirdigim gibi kalmıyor uyku da çeviriyor başını istediği yöne doktor hep yan mi yatirdin dediği gün fark ettim duzelir düz yatsın dedi inşallah düzelir
210796 Benim bebeğimde hep sağa yatırdığım için baya sağ tarafı düz kalmışdı.3 aylıkken artık yanımda ve sol tarafında yatırdımki düzelsin 3 aya düzeldi.biraz kaldı belli oluyor ama doktor 2-3 yaşına kadar düzelir dedi.
SevgiLina_ Busra006 duzelir yastik filan varmis al dediler ama almadim ben zamanla oturuyor kafa sekli