Nazlimom Kızlar 15 günlük bebek hem saatlerce anneyi emip hemde 90 CC mama yer mi yaa? Bebeğim bir türlü doymuyor nolur bı yol gösterin bana çok zorlanıyorum 😭
Elifhanim Nazlimom o kadr mama yemesi cok fazla her aglamasnda vermeyn sakinlestrmeyi deneyin yoksa smddidn midesi buyur
espalp Nazlimom 90 cc çok 😳 ben ilk iki ay mama vermiştim 60 cc’yi geçme demişti doktor ve günde sadece 4 kez ver demişti en fazla. 15 günlük bebeğin memeye yapışık olması çok normal. En az 3 ay öyle gidecek zaten. Ben aralıksız 55 dakika emzirdiğimi hatırlıyorum.
nazrin_rzza11 Nazlimom Bence bebeginiz ac degil sadece agrisi var ve durmadan emiyor.Rahatlatmayi deneyin gazini cikarin kakasini yaptigina emin olun.Eger yapmissa zaten o kadar yemez direk uykuya gecer
Nazlimom Elifhanim Sndskrsn Ama gerçekten doymuyor. Mahvetti beni gece kalkıyor 2-3 saat emziriyorum ona rağmen mama yemeden uyumuyor. 😔
Sndskrsn @Nazlimom 90 Cc çok fazla annesi bende hem emzirip hem mama veriyorum 2 aylık olduk 60 cc nin üzerine çıkmıyorum çok aç olmadıkça. 60 cc nin üzerine çıkmayın doktorum bana obez olur demişti fazla verme diye kızmıştı
Sareeninannesii Ceyyllan bana herkes mama veriyorsun su ver diyorlar sen veriyor musun ? Bende 2 anne sütü 1 mama ilerliyorum her istediginde genelde 2 saatte bir 60 cc
Ceyyllan Sareeninannesii ben mamadan sonra mama kaşıgıyla 2 -3 kaşık veriyorum bu idrarındada belli oluyor su vermedigimde turuncumsu oluyor canım cevremde çocuk büyüten herkesten duydum suyun zararı olmaz sadece midesini suyla doldurma dediler havalar çok sıcak bide doktor 6 aya kadar verilmez dedi ama anne sütü su ihtiyacını karşıladıgı için ama mama karşılamıyor
Cylnkgn Benim kızımda 20 günlük sadece mama emiyor 60 cc yapıyorduk doymuyor hipp mama kullanıyoruz acaba mamadan olabilir mi şimdi 90 cc içiyoruz 2 saatte 2.30 saatte acıkıyoruz mama öneriniz varmı