Fdmctn Arkadaşlar doğum yapalı 3 ay 10 gün oldu sezaryen olmuştum. Ameliyat yerim kasiniyordu baktim ip var çektim biraz dışarı geldi başına böyle bir sey gelen var mi acaba içerdeki dikis mi ?
Cero0505 Fdmctn canım doktora sorman gerekebilir içteki dikiş dışarı cıkmaz sanmıyorum ama en iyisini doktor bilir ne tür dikiş yaptıgını vs. Bende sezeryan oldum 2 ay oldu ama öyle bir şey yaşamadım
Duygusm Fdmctn Geçmiş olsun, sezaryen oldum ama böyle bir şey yaşamadım. Dışarda dikiş yoktu zaten ama dediğiniz gibi iç dikişten olabilir belki. Her halükarda bir doktora görünmek lazım.
SeymaBeyza Fdmctn ipi cektim demissin ya okuyunca bana fenaliklar geldi ne cesaret. Allah tan bir sey yokmus.Allah sifa versin. :)
Fdmctn Cero0505 eşim gelince acile gidecem normalde benim dikiş alınırken kopmuştu bi tarafım doktor keserek çıkardı ama bende bilemedim
Cero0505 Fdmctn o zaman kalan ip cıkmıs olabilir canım Kanama acı vs yoksa korkmana gerek yok yinede bir görün doktoruna
queenMother Üç sezaryen oldum ama hiç ip yoktu yani dikiş değildi benim yapıştırmaydı size dikiş atıldıysa alınan dikişlerden ip parçası kalmış olabilir geçmiş olsun
canyarim @Fdmctn geçmiş olsun canim dikiş dediğin yerde misine gibi ipmi bendede vardı köşede kendi kendine kopmustu