gulsenEyihos Merhaba arkadaşlar benim 23 günlük bir kızım var 3 gündür 10 dakika uyuyor kalkıyor birdaha uyutma çabaları mahfoldum iyice bu durumu yaşayan var mı
Sin21 gulsenEyihos uyutmayın sizde uyanık kalsın gazı vardır karnı açtır kakasını yapacaktır vs vs daha çok küçük uyumuyo olması çok normal zamanla düzelecek inşallah
ArtununAnnesii gulsenEyihos canım benim bebeğimde 47 günlük oldu bizde aynıyız gaz problemi vardır hatta dün gece sıfır uyku şuan yüzüstü uyuyor ağzı burnu kapanırsa diye bende bekliyorum başında deli gibi uykum varken. Geçecek bu zmaanlar sadece onu düşün
Doruk2019_annesi gulsenEyihos doyduğuna emin isen gaz sorunu olabilir sese duyarlı olabilir birde etrafında hareketli birşey olmasın TV gibi ayaklarına masaj yapabilirsin ve karnına
gulsenEyihos Sin21 2 saatte bir karnı doyuyor altı her seferinde temizleniyor mama +meme beslendiğimiz için her yedikten sonra gaz çıkarılır uykusuzluktan gözleri mahfoldu kuzumun
Sin21 gulsenEyihos alışacak o da dünya düzenine biraz da sabır lütfen ❤️ Belki bir duş biraz masaj uykusunu getirebilir uykuya geçişini kolaylaştırabilir
gulsenEyihos ArtununAnnesii çok güzel uykusu vardı ama bu 3 gün tüm düzeni bozdu daha ben bişey yapmadan maşallah gazını çukartıyor ben yetmez diyip 15 20 dk daha sıvazlıyorum belini