HazalRodin Merhaba Kizlar persembe gunu sezeryan doğum oldum aşırı derecede gaz problemi yaşıyorum çıkaramıyorum ne yapmaliyim yardim edin lutfen 😔
aLmisMomSs HazalRodin duphalac diye bir ilaç var onu kullanmıştım ben ara ara kullanıyorum mutlaka tavsiye ederim
aysunakin HazalRodin sürekli yürümen lazım bacaklarını yukarı çeke çeke. Benim sancılarım omzuma kadar vuruyordu bir haftaya geçiyor ama hareket ettikçe ve tuvalete oturdukça rahatlıyordum ben. Kayısı tükettim bide ben sürekli hem hoşaf hem kuru kayısı ve kahve gaz çıkarmama yardımcı oldu
HazalRodin aLmisMomSs cok tesskkur ederim canm simdi daha iyiyim ama ben hala büyük abdeste cikmadim normal mi acaba
figenarvas Benim de sancim omuzlarima vurdu 3 gün her seyi unuttum böyle bi sancı yok ben de duphalac ictim ve su gibi komposto iciyordum aşırı su ,bol bol wcye gidiyordum ve yürüyordum gecicek merak etme evet cok sıkıntılı ama gececek insallah 🤲
HazalRodin figenarvas cok teşekkür ederim canım biraz daha iyuyim ama ben hala buyuk abdeste cikamadim ya cuma gunu lagman verdiler bana iki gündür de cikmadim daha normal mi acaba