Berayyw benim bebeğimin de sürekli kaçıyor dua ederek sürekli emziririm ve genzine 10 kere kaçıyorsa şimdi iki kere kaçıyor yaptıklarım ise sırt üstü yatarak ilk zamanlar öyle emziriyordum süt yer çekiminden dolayı fışkırtmıyordu o kadar daha sonra biraz eğilimli bir şekilde emzirdim tabi bebek üzerimde düz yani dik duruyor sağ ya da sola uzanmış bi şekilde değil makas tutuşu çok önemli kesinlikle ve yanıma bir bez alıyorum o fışkırma anını nefesinden anladığım an çekiyorum beze akmasını bekliyorum sonrasın da hızlanma olursada çekiyorum beze akıyor rahat rahat emiyor genzine kaçtığı an anlını ortasını ovala yukarı kaldır daha sonra geçmediyse hemen ağız üstü çevir sırtına pat pat yap ayetel kürsi 11 kez oku bir de çok fazla tazyik varsa ilk dönemler ben elimle 1-2 dakika sağıp veriyordum kesinlikle pompa ile sağım yapma o tazyiki ve sütü daha çok artırdığından baş edilemez hal alıyor ben çok çektim herkes sütün çok bol diyordu ama fazlası zarar olduğunu bilmiyorlar sürekli bebeğinin nefessiz kalması vs neyse inşallah denediğin zaman işine yarar