Deletedmom99 Ya kuzular afedersiniz isotlu bişey yedim bebeğimin poposu kızarıp kabarmış bu isotmu yaptı böyle bebeği dalga geçmeyin sakın 😂 annem çocuk cırcır olur diye dalga geçiyor siz söyleyin acı yiyince bebeğin poposu kızarır mı
Deletedmom278 Deletedmom99 Anne sütünden geçen fazla acılı ve baharatlı şeyler bebekleri de etkiliyor.
efuchan Deletedmom99 bu hafta arkadaş çiğköfte yaptı ayıptır söylemesi ben de çok çok yedim ama görüntüde bi şey yok ve sütü de reddetmedi fakat baharat bende kabartı yapıyor çocukta pek bi şey olmadı sanki inşallah sizde de olmaz
Deletedmom99 Deletedmom278 ay aslında salata yedim sadece az bişey ama içinde vardı o kadardan bişey olmaz dediydim 🤦🏻♀️
Deletedmom99 efuchan popişinde kabartı ve kızarıklık olmuş yiyeli de 2 saat olmadı hemen de geçmiş hain isot zeytinyağı sürdüm şimdi asidini almıştım geçer inşallah
efuchan Deletedmom99 hamazinc diye bi krem var çok iyi geliyor pişikte bence 2. Gün geçmiş oluyor 3 doz sürünce geçmezse tavsiye ederim ama asitsiz zeytinyağ her derde deva elbet🤗
Sevde123 Ben 19 aya kadar emzirdim kızımı acıya baharat aşıkken emzirme dönemi boyunca hiç birini yiyemedim kabarır yara olurdu poposu 😪 memeden kestim şmdi de alıştım diye acı yiyemiyorum 😂
Deletedmom99 Sevde123 ay çok değişik ya sen acı yiyorsun bebeğin poposu pişiyor tövbe yarabbim bana bi gülme geliyor 😂