Alina_mom Kizlar merhaba bebeğim surekli mama yerken emerken kulagi cekistiriyor emerken surekli kulakta el oynamasa bile tutuyor kucakta gezerkende dahil sizde de bu durumu yaşayan varmi ?
Alina_mom Neslihanysldl yok ağlamiyor falan normal kasiyor gibi yapıyor ama yinede bazen korkuyorum neden boyle yapiyor diye 😐
Balonluuubonbon Benim oğlumda gazı olduğu zaman kulağını çeker çırmalar çok kanattığı olmuştur gaz çıkarttığında rahatlar bırakır sizde takip edin ne sıklıkla yapıyor sürekli ise dr a götürmekte fayda var 😊
BusraOmerAsaf Alina_mom benim oğlum da 3,5 aylık emerken yapıyor sağ kulağını aralarda gazdan diye düşünmüştüm çok gazlı bir çocuk. Buraya enfeksiyon yazmışlar ama daha 1 hafta önce aylık kontrolümüz vardı kulağı boğazı felan temizdi çok şükür 🤔
Derininannisi Alina_mom ara da kızım da yapıyor geçen çocuk doktoruna gidince sordum kontrol etti bişey yok kulakların da gayet iyi bebekler huzursuzlaşınca kulaklarını çekiştirirler uykusu gelince acıkınca filan normal şeyler bunlar dedi
Neslihanysldl Benim oğlumda cok yapar bi ara şüphelenmiştim ortakulak iltihabı cıktı,siz doktora götürn temizse huyundan yapıyordur