Prens-Annesi Bebeğim 6aylık olacak 1 hafta sonra…3 gündür kabız kakasini yapmada zorlanıyor ıkınıyor ama yapamıyor doktora gittim 1 hafta yapmazsa öyle getir dedi kabizliga iyi gelecek önerileriniz var mı fikir verirmisiniz
yaseminsemih Prens-Annesi 11 hurma 20 kayısı bir avuç sarı küçük üzüm kaynattım bunlrı sonra blender dan geçirin ben 6 aylık ikizlerime 40 Cc verdim fincanla kaşıkla içirdim günde iki kez verebilirsin yazıyordu ama ben bir kez verdim 3 saate yaptılar şükür 3. Gündü yapamamışlardı benimde birde sonra kabak ve kayısı verdim normale döndü inşallah faydası olur he birde verirken zeytinyağı bir damla damlatın içine öyle verin
Senemasil Prens-Annesi kontrol et canım belki dişleri çıkacak bu yüzden kabız olabilir ve ek godaya geçtiysen eğer kabız olması normal benim oğlumda bu aralar ishal 🤦🏻♀️Benim oğlumun bağırsakları yavaş çalıştığı için doğduğundan beri hep kaka yapmada zorlanıyor doktor motilium diye bir şurup verdi çok iyi geldi doktoruna danışarak kullanabilirsin
Prens-Annesi Senemasil aynen diş çıkartacak galiba çok kaşınıyor damağı sürekli eli ağzında doktorda aynı şeyi söyledi diş döneminde beklenilen bir durum diye..alışmışım gün de 2,3defa yapmasına o yapmayı ben iyice telaşa giriyorum
Senemasil Prens-Annesi eli sürekli ağzındaysa diş benim oğlumun da alt dişleri kabarmış eli hep ağzında çok salyası var diş yüzünden ishal oldu bazı bebeklerde kabız oluyorlar