Eladuygu Kızlar 3 aylık bebeğim sürekli ellerini sıkıyor hatta ellerı su toplamıs gbı bıle okuyor ama hareket ettırırken acabılıyor ellerının boyle sıkması normal mi doktora götürmeli miyim
Dezemet Eladuygu Bu aylarda refleks olarak bu sekilde davraniyor. 4. Aydan itibaren yavas yavas ellerini aciyor, sikmamaya basliyor. Bizzat yasadim. Hic kafaniza takmayin, normal☺️
Birkucukeylulmeselesi Eladuygu gazı varsa gaxdan bence benim kızım ellerini asla kapatmazdı tamamen açıktı gererdi bide açardı parmaklarını taki gazı olana kadar şimdi sıkıyor sürekli bence gazdan
NicoRobin Eladuygu çok gazlı bi bebek ıkınmaktan mı acaba sıkıyor kendini o yüzden diye düşünüyorum ben ama sizin gaz probleminiz var mı
Gamzeli Gazi falan varsa belki zorlaniyosa yapmakta . Zaten ufakmis yumuk olur ya elleri e havalar malum yani normal bence
NicoRobin Gamzeli aman olsun da gazdan olsun başka bişeyi olmasın gaz da geçer inşallah en yakın zamanda
Birkucukeylulmeselesi Eladuygu bence gazdan canları acıdığında ya ağlıyorlar ya kendilerini sıkıp kasıyorlar
Dezemet Eladuygu icin rahat olsun. Bebegim 2 bucuk aylikken ,elini basip kalibini cikarmak istemistik. Ellerini Bir turlu acamamistik. Simsiki sikiyordu. Uyurken bile parmagimi simsiki sikiyordu. Simdi 4 bucuk aylik elleri acik. Endise etme