Yarimmmm 3 ay 15 günlük bebegim var mamayla besliyorum kac cc mama vermem gerek arkadaşlar bide 4. Ay sonunda ek gıda gecişler var sütlü irmikli falan onlardan başlamak istiyorum
Dilekmh Yarimmmm canım benim doktorum tatlılar ve meyvelerle değil sebzelerle başla dedim çünkü tatlı ve meyveyi her çocuk severmiş önemli olan sebze sevdirmek
aramsamsam Yarimmmm kg*150= günlük içmesi gereken cc. Ek gıda konusunda erken başlanacaksa doktorunuzun önerlerini almanız daha iyi olur kabızlık vs erken başladığınız için sorunlar yaşamamak adına.
Eelif24 Yarimmmm canim cc takilma bebek kendi ayarliyo zaten ben cok kaffaya takardim o yuzden sen takma 90 yap bak bakalim kac icio 60 ocerse hep 60 yap isterse 30daha yaparsin hem bylelikle mamada ariya gitmemis olur
Defneninannesie 3 ay 4 gunluk anne sutu +mama dr 90 cc dedi ama. Doymazsa 30 cc dqha ver sene yemzse dok dedi bazen yiyor 120 cc bazen yemiyor değişiyor.
Ggdefne Yarimmmm bebeğin ne kadar alabiliyorsa okadar ver doktorun demesine bakma sen benim kızım 2ay18günlük 180cc iciyor