Bsrbkts ben daha dün uçak yolculuğu yaptım. Bebek çantası, bebek arabası ve 1bavulum vardı.ilk x-ray dam geçerken bebeğim bebek arabasında otururken önce bavulu ve bebek çantasını x-ray e koydum ardından maalesef bebeğimi görevliye verip bebek arabasını(travel sistem) x-ray e koydum. İlk bebek arabasını açtım hemen bebeğimi alıp oturttum. İkinci x-ray de de aynı şeyler oldu maalesef bebeğimi başka bir görevli tuttu. Ve en son uçağa binerken bebek arabası için verdikleri poşeti geçirmek için uçağın kapısında hostes bebeğimi tuttu ve uçağa bindik…. uçakta arka sıraları vermişlerdi kalkarken ve inerken çok basınç yaptı bebeğim eminim kulakları çok ağrıdı ve ne emzik ne emzirme ne de biberon kabul etmedi. Uçak kalkarken o kadar çok ağladı ki hostes bir insan feryat ediyor sanıp koşmuş.. Uçak tam havalanınca şekerledi biraz. İnerken yine ağlamalar başladı.. sanırım bende korktum bebeğim onu da hissetmiş olabilir çünkü arka taraflar baya sallıyor. Şükür yolculuğumuz bitti.. bavul bekledik, önce bavulum geldi aldım. En son bebek arabası banta geldi ve poşetli bir şekilde tek elimle açmak zorunda kaldım bir görevliye daha bebeğimi vermek istemedim artık… bu arada Ankara’ya geldim ben tabi farklı yerlerde bebek arabalarını uçaktan iner inmez görevlilerin açıp teslim ettiği de oluyormuş. Benim şansıma böyle birşey oldu…