Kartopu06 ARKADASLAR BEBEGIM 13 AYLIK UZUN SUREDIR PISIK SUDOCREM BEBEK VAZELINI DALIN PISIK KREMI BEBTHOL HIC BIRI FAYDA VERMEDI HATTA HAKIKI ZEYTINYAGI BILE KULLANDIM BIRTURLU GECMIYOR DISKISINI YAPTIKTAN SONRA ILIK SUYLA YIKIYORUM YOK GECMIYO BEBEGIMIN PISI SIVILCE GIBI KIPKIRKIMIZI LUTFEN FIKIRLERINIZE COK IHTIYACIM VAR
Defnedilan34 Kartopu06 yıka kurut travazol sür havalandir 2 güne geçer canım diğer normal pişik kremleri fayda etmiyor malesef
anne15 Krem zdrave bulursanız pişiğe etkili birde trosyd doğru mu yazdm emin olamadm gecmeyen kızarıklara iyi geliyo
elmaliturtam anne15 kesinlikle bugün bir arkadaşa daha yazdım bebeğimin dediğiniz gibi olmuştu konu açan arkadaşın iki güne hiç bir şey kalmadı. Sudocream,arko,bephntol hepsini denedim en son doktor bu kremi önerdi hemen geçti
Nuralicihangir Bepanthol pısık kremı bır surmeye gecırıyo normalde ama demekkı cok hassas cocugunzun cıldı dr goturun bence yazık havalarda cok sıcak
Kartopu06 Nuralicihangir evet normalde goturmem lazim ama su virus korkusuna🤷♀️sicaklarda etkili tabi
Mlkemrecre Kartopu06 mavi kutu hametan kullanın çok gzuel etkili..sadce pişik te değil yaralarda dahi etkisi çok gzuel
Kartopu06 Mlkemrecre tesekkurederim bebegimin popusu ciger gibi birde sivilce sivilce olmus off yavrum ya 😪😔
Mrscan Kartopu06 alerjik olabilir canım tüm bu yaptıklarına rağmen geçmediyse bence bi doktora görünün
Kartopu06 Mrscan evet goturmeliyim canim da virus korkusuna evden bile cikartamiyorum evet dediginiz gibi olabilir
Bilgiliannem Kartopu06 desitin krem kullan canım.bebegin yediklerine dikkat edin domates filan yapar belki
_annesininkuuzusu Travazol üzerine pişik geçiren krem görmedim çok etkili. Bize de eczacı tavsiye etti. Ama yine de doktorunuza danışın derim.
Nesrina _annesininkuuzusu truvazol kortizonlu bir krem ve doktor söylemedikçe , çökmeleri bir pişik olmadıkça kullanılmamalı. Günde kere kullanılacağını da doktor söylemeli normal pişik kremleri gibi her gün sürülmez
AlpMom _annesininkuuzusu travazol mantar ve egzema ilaci yalniz, pisik kremi degil. Ve max 10 gun sabah aksam tedavi amacli kullanilir devamli kullanilmiyor.
Gulsahtkmk Kartopu06 kantaron yağı deneyin birde biz faydasını gördük kuru poposuna her alt açmasında sütün
Defne_cicegim Kartopu06 öncelikle şunu belirtiyim travazol uzun süre kullanılacak krem değil çünkü kortizon içeriyor sürekli kullanıldığında deride incelme yapar bunun yerine e bebekte bunchen mi doğru mu yazdım bilmiyorum da bu markanın çok güzel ben kızıma aldım afedersiniz ciğer gibiydi ne denediysem olmadı bu marka sabahtan akşama iyileştirdi aşırı tavsiye ederim 🤗
ecrinaselin_annesi Kartopu06 Benimde bebeğim 15 günlüktü pişik olmuştu bezden kaynaklı biz çareyi yumurta akında bulduk sürüp bi süre kurumasını bekleyin ve etkisini hemen gösteriyo denemekten zarar gelmez. İnşallah iyi gelir 🙏🏻
Nesrina Ben dönüşümlü olarak , desitin mavi, hametan , oksizinc kullanıyorum pişik olduğunda günlük sadece desitin engelliyor pişiği aslında ama benim çocukta alerji olduğu için atada pişik kaçınılmaz malesef geçmiş olsun
Minnakbebek Kartopu06 cildiyeye götür burda yazilan hic bir seyi yapma sen zaten yapmissin ileri derece olmus sanirim cok geçmiş olsun biz 3 kere acillik olduk cildeye dktr saolsun şifa oldu 3 tane merhem verdi 1 tanede pahali krem aldırdı kurtuldum cok zor heleki sicakta kac tane alt acma cope attım uyudugunda altina ser bez takma hava alsin bezinn de markasini degistir😊
anne15 elmaliturtam sudocrem normal kızarıklığa iyi geliyo biZde . Krem zdrave sıcaktan pişik olunca cok süpee iyi anında etki etti. Bepantol zaten önleyici krem önden sürmek lazım o cok etkili sayılmıs olan pişiğe 🤷🏻♀️Troysd krem alerji kızarıklığına vs gecmeyen kızarklıklara iyi geldi biZde