Sessizlik20 Bu nasıl oluyo rontgen mi cekılıyor ve ne zaman gitmeliyiz . Bebegım 2 aylık oldu.Bır de devlet hastanesinde yaptırabilirim bu testi
Fatti3892 Sessizlik20 ben devlette yaptırdım 2,5 aylıkken ultrasonla bakıyorlar beş dklık bişey. 3 ay içinde yaptırılması gerekiyor sıkıntı yok 3.ayı dolmamış daha
Aymiram Sessizlik20 evet canım 2 aylık benim kızım carşamba günü gittik devlet hastanesine randevu verdiler röntgen için
Sessizlik20 Tesekkür ederım güzel anneler ❤️ Eşim yanımda degıl suan gıdemiyorum. Gec kaldıgımı bilmiyordum .
Kurt07 Sessizlik20 benim kızım kalça çıkıklıgı var ameliyat oldu da 4 aya kadar ultrasonda bakıyolar sonra röntgen tabi 4 aya kadae beklerseniz geç kalırsınız eger bi sorun çıkarsa erken tedavi önemli iyileşme süreci daha hızlı oluyor geç kalınca ameliyat oluyor ve 3 ay alçıda kalıyor biz 2 aylıkken çıktı aparat ise yaramayinca ameliyat oldu 1 ay oluyo hemen gidin bence kendiniz gidebilirsiniz otobüsle
anne15 Sessizlik20 en son 3 ay(şişmam bebekler içinmiş) 4 ay da olabilirmiş (normal bebekler için). Bezi acıp bebeği yan yatırıp ultrasonla bakıyolar o kadar
Zeynoooo Benim kızım 4 aylık 1 aylık ultrasonda birşey çıkmadı 2.ay ölçümde kalça çıkıklığı çıktı geçen ayki kontrolde düzelme vardı çift bez takıyorum Ağustos’ta tekrar kontrol var inşallah düzelmiştir geç kalmayın
Meltemasya Sessizlik20 aslında sizde evde bakabilirsiniz çok basit ben özelde yaptırdım 5 dakka sürmedi kendileri de gösterdi düz yatırıp eklem yerlerdeki çizgiler aynı olacak yani v harfi gibi .. düzgünse problem yok arka ve önden öyle baktılar sonra bi aletten resim görüntü çıkardılar . Özele gitmeyin bir sürü para gerçi şu dönemde devlette beklenmez bende bu sebeb den beklemedim