Gizemre Ben hemen markete gidip geliyorum diye çıktım yarım muzu suyla ezmiş içinede 1 çay kaşığı keçiboynuzu pekmezi koymuş geldim oğluma onu yediriyor bu arada 3 ay 10 günlük zaten zor yapıyo büyük çişini bişey olur mu kızlar ya sadece anne sütü veriyodum ben 🤦♀️🤦♀️
Merveksr Gizemre valla daha çok küçük benim oğlum 5,5 aylık ama daha vermedim birde muz yani ne gerek var ki kötü yapmış.
Asli91 Gizemre nerden gelmiş aklına onu yapmak. Bizimkinin 4 ayı bitecek öyle bişey yapmadım. Bide muz hepten bağırsaklarını rahatsız eder.Ne güzel sütünüz var bi tek anne sütüyle besleniyomuş ne gereği var yani.
YazCilegi Gizemre Yarım muz zaten çok. İlk etapta karıştırılarak verilir bir iki dilim. Hadi ek gıda zamanında olsa sizden görüp heves etmiş diyeceğim sordunuz mu nededini? 7ay 21 günlük kızıma bende vermedim henüz. İnsallah cok zorlanmaz
Gizemre YazCilegi internetten bulmuş tarifini hepsini yememiş aldım hemen elinden vermeyince ağlıyo bu kezde 😅
Tsnb Gizemre bence kötü yapmis keci boynuzu falan bilinmedik madde koyuyorlar ben gerci hazir böyle kavanpzda olan seyleri cocuklar hic vermiyorum herseyin tazesi kendim yapimim