Hazal 4 aylık bebeğim 7 gündür kabız fitil yapıcam ama kaç saatte bir uygulamam gerekiyor bilen varsa yardım lütfen?
Seda1706 Hazal kaç saatte bir derken onu atınca yapıcak zaten kakasını bida aynı problem olursa yine atarsında kabız demek içinde bi süre yapmamış olmadı lazım canım mecbur kalmadkça kullanma bağırsaklrı tembelleşir
prensesannesiiiii Esilam merhaba baya olmuş yazdığınız ama ben kızıma fitil verdim 10 dk sonra katı bir kaka yaptı bide baktım fitilde bütün sekilde cıkmış böylemi oluyor yoksa erimesimi lazım
Baharkuzey Hazal bazen anında yapmayabilir bende geçen gece uyguladım 11 de verdim uyuttum gece 3 te yaptı
Hazal Seda1706 hiç böyle olmazdı ilk defa karsılasıyoruz sadece anne sütü veriyorum ıkınıyor sıkınıyor çıkaramıyor yavrum 😳 umarm bu gece yapar
Seda1706 Hazal inşallah canım benim bebeğimde olmuştu ptobiyotik vermişti doktor şuan iyi. Fitil son çare unutma🤚
Rabiabynz Bende bugün doktordan gelsin. Sadece anne sütü alıyor kızım. Bugün 7. Gün film çekti gerçekten bağırsakları doluydu fitil verdi yarım verdik çocuğa. KızımKızım 1 ay 20 günlük. Ne zaman yapar ki