glsmknk Bebeğim 2 ay 21 günlük . Gaz problemimiz var . Nurse Harvey’s colex kullanıyoruz . Üzerinde buzdolabında saklayınız yazıyor. Fakat soğuk oluyor çıkarttığımda . Emzirmeden önce veriyorum ama tam saati belli olmuyor o yüzden önceden Çıkarma şansım olmuyor . Siz nasıl muhafaza ediyorsunuz ?
BskDuru glsmknk Ben de bunu çok merak ediyorum soğuk oluyor ve dediğiniz gibi zamanı belli olmayınca dışarda tutuyorum açıkcası.
Azimenurr glsmknk bn hic dolaba koymuyorum serin yerde muhafaza ediyorum icirecegim zaman da siringaya cekip biraz isininca iciriyorum
Amineee glsmknk valla bende ilk buz dolabına koymuştum çıkardım buz gibi hasta olur diye artık koymuyorum oda da duruyor bozulmaz heralde
Gmz123 Kızlar enjektöre sabah erkenden cekiyorum oda isisinda tüm gün yetecek kadar o şekilde kullaniyorum bir günlük yanı bnde buzdolabindan çıkarıp veriyordum oksurmeye başladı bu şekilde sorun yasamadim
glsmknk Azimenurr biraz ısıtma ihtimalim olmuyor ağlıyor hemen emzirmem gerekiyor doktorda emzirmeden önce ver dedi
glsmknk Amineee bende baktım çok sopuk zaten gaz problemimiz var hepten kötü yapar diye korktum dışarıda da bozulur mu bozulmazmı tereddütte kaldım
glsmknk Snglibsglu zaten kış dışarda olsa bişey olmaz diye düşünüyorum ama yinede tereddütte kaldım 🤔
kucukkhanim 8 saate bir verilmesi lazım zaten bu ilacın doktor bize öyle söylemişti buz dolabı olmasa da soğuk yerde tut ben öyle yapmıştım