EbruAksu Merhaba sevgili anneler. Kızım 48 günlük ve sütüm aşırı yağlı.Üc günde ya da dört günde bir kakasını yapıyor zorlaya zorlaya.Benimle aynı durumda olan anneler var mı?
Gizemre EbruAksu aynen bizimde öyle aşırı yağlı çok güzel yarıyor ama kakasını 3 günde bazen 4 günde yapıyor
Cansuuuu Benimde sütüm yağlı oğlum 1haftada 1 kakasını yapıyor korkmayın yani 😊 doktor hiç bi sıkıntı yok dedi
Annesinin1tanesi Maşallah Benm sütümde yağlı ama kakasnı düzenli yapıyor 2-3 gün yapmadğı oluyor buda çok norml bnun sütle alakası yok canm
2melek1anne Sutun yağlı olduğu nasil anlaşılır kizlar mesela ben sagim yaptığım süt bi süre sonra üstünde tabaka birikiyor o yağlı olduğunu mu gösterir bende çok güzel besleniyorum herseyden yemeye içmeye çalışıyorum inşallah sutum besleyicidir ☺
EbruAksu 2melek1anne aynen bende sağdığımda üstünde yağ okuyordu ya da bebeğin kaka yaptığında popusuna hafif yapışıyorsa yağlı diyolar ben zor temizliyorum yapılıyor popusuna.
EbruAksu Şükür o zaman sıkıntı olmamasına cok sevindim sağolun kızlar bende cok korkuyodum doktora götürmeme daha bir hafta var teşekkürler 😊
Annesinin1tanesi Fatmaa 4 ay 17 günlük ilk 1 hafta hergn yaptı snra belirli aralıklarla yapmaya başladı