Parsmls Bebeğim 4 aylık oldu alerjik bir bebek cok zor emiyor doktorumuzla konustuk ek gıdaya başlayabilirsiniz dedi ama detaylı bilgi alamadım bilenler yardımcı olabişir mi? Pirinç unu muhallebi falan mı vermeliyim kilo alımı az çünkü. Emmedikçe moralim bozuluyor enjektörle sıkıyorum agzına birsürü uğraşmaca
Mrbmrb Parsmls valla canım yoğurt ve meyvesularıyla başla. Pirinç unu bence çok erken. Doktoruna danış
Mrbmrb Parsmls formül süt kullanman daha iyi olur kilo alımı için. Ek gıdaya hızlı bir giriş yapma. Zaten alerjikmiş
Eternity Parsmls Pirinc unu 0 besin degeri olan bir sey. Bosa sisirmeyin bebegi. Ve henuz 4 aylik, ek gida icin cok erken, hele meyve suyu vermen midesini bozacaktir. Formul sut verin, icinde gerekli vitamin demir proteini var kilo aldirir
Parsmls Eternity bende öyle düşündüm aslında doktorun verdiği tariflerde hep pirinç unu var napsam bilemedim
esra0474 Merhaba. Osman Gönülal diye bir doktor var. YouTube da kanalı var. Takip edin. Çok faydasını görürsünüz sevgiler
Emosksf Parsmls 4. Aydan itibaren olan kaşık mamalar var canım ek gıda yerine geçmiyor onlardan verebilirsin sabah akşam bizde biberon reddi oldu o şekilde çözdük ve kiloda aldı
Emosksf Parsmls hayır değildi canım doğduğundan beri mememi almadı o yüzden sağarak sütümü verdim ve sütüm yeterli olmayıncada mamayla destekledik 3. Ayın sonuna doğru meme reddi oluyomuş genelde ama bizde biberon reddi oldu nadir görülen birşeymiş normalde 1000 kg alan çocuk o ay 450 gr aldı doktorda 4. Aydan itibaren olan kaşık mama önerdi sabah akşam günlük mama dozunu karşılaması için biberon reddimiz ortadan kalktı 4 gün sonra normale döndü kaşık mamayı bıraktırdı kaşık mamada ek gıda yerine geçmiyor dedi 4. Aydan iitibaren olanlar kilomuzu ölçmedik daha 22 temmuzda doktora gidicez ama ağırlaştı kilo aldığını düşünüyorum
gezentianne Parsmls ilk önce sebzeleri üç gün kuralıyla tadım yaptırıp alerjisinin olup olmadıgını gözlemlemelisiniz. Meyve,yogurt gibi şeylerle başlarsanjz sebzeyi sevmiyorlarmıs