Bahar1S Merhaba bebegim 1 ay 4 gunluk sariligimiz hala gecmedi basina boyle bisey gelen varmi ne yapmaliyim nasil gecer
KerimalpinAnnesi Bahar1S benım bebegim biraz kilolu doğdu doktor da mama vermemi söyledi ben hem emzirdiim hem de mama verdim sarılık olmadi doymuyor olabilir mi canım doktorun ne dedi bu durumla ilgili
Yasmnyldrm Bahar1S bebeğimin sarılığı 2.5 ay sürmüştü anne sütü sarılığı dediler ama tam test yapmadılar belli bir değeri geçmedikten sonra telaş yapacak birşey yok demişlerdi
Emir123ali Bahar1S oğlum 2 aylık bizim sarılığımız şükür düşüyor doktorumuz iki kere kan alıp herşeyine baktı bişey yok düşüyor dedi bence kan verip baktırın inşallahh bişeyi yoktur
Bahar1S KerimalpinAnnesi mama falan onermedi surekli emmek istiyor cocuk bende tekrar beni emmek istemez die mama vermek istemiyorum aslinda
Emir123ali Bahar1S sadece seni emsin mama verme benim doktorumuz emziiemeye devam et dedi saat başı emiyor şükür
Mntehaa Yattığı odada sarı ışık kullanabilirsiniz.. bir dr. Önermişti zaten küvezde de ışık tedavisi uygulanıyor.