Kızzzzlar tecrübeli anneler 🙄
uzunca anlatacağım şimdiden K. Bakmayın belki Farklı çözüm yolları bulan anneler vardır
oğlum 7 ay 28 günlük bu zamana kadar sağolsun çok fazla üzmedi bizi her bebek gibi , işte 6 . Aydan beri diş çıkartmalar da başladı herşey beklediğim gibi 🙏🏼 Yalnız çocuk 2 haftadır bir tuhaf Allahım yatebbim tanıyamıyorum çocuğumu bu nasıl atak bu nasıl değişim .
emerken ısırıyor (dişlerinden dolayı ) ısırmadığı zamanlarda da 2 fırt çekip bırakıyor emme seansları Maximus 3 -5 dk yı geçmiyor
emdikten sonra teklif ettiğim koca 1 kase ek gıdayı bitiriyor anca ozaman doyuyor .
eskiden kucağımda sallardım sonra ayağaıma alıştırmıştım ama şuanda ne kucakta ne yerde ne yatakta asla ama alsa durmuyor baya yalancı ağlama değilkıyametler kopuyor .
e karnını doyuruyoruz altını temizliyoruz bide banyo falan derken yine umduğum olmuyor
uyutma konusunda hiç bir şekil hiç bir yöntem kar etmiyor şuanda . Birkaçgündür anakucağında kendi kendine uyumaya başladı , bende uykusu gelince koyuyorum oraya orda uyuyor . İlk başta güzel dedim böyle
ama gece uyandığı zaman asla başka şekilde uyutamıyorum , bide gece emince de doymuyor , gelip extra bişeyler yediriyorum , karnı doyunca da anakucağında uyuyor kendi kendine . Sütüm onu doyurmuyor olabilir mi 😳
önceden emerken mayışırdı, emziğini verir yatırırdım yatağına uyurdu 🤷♀️
velhasıl durum bu var mı çözümü olan 🙈🤭 bitiyor geçiyor mu bu durum