Ezgixx Minik_oglum Benim kızımda 10 aylık aynı durum bizde de var arada bir dişlerini gıcırdatiyor. Dişlerini taniyormus diye duymuştum ne kadar doğru bilmiyorum 🤷
Tugraninannesi Minik_oglum diş gıcırdatmanın bir çok sebebi var benim oğlum da bir ay boyunca neredeyse dişlerini gıcırdattı çok rahatsız oluyordum sürekli yapma dediğim halde daha çok yapıyordu yaptığı zaman duymamazlıktan geldim bir süre sonra bıraktı
Deletedmom388 Minik_oglum Bir süre önce kızım da yapıyordu sonra unuttu,siz pek müdahale etmeyin oyalamaya çalışın kısa süre sonra unutur🌸
Kizimkuzum Minik_oglum Alt ve üstten dişleri çıktıktan sonra yapmaya başlamıştı sanırım ağzındaki farklılığı hissettiği içindi. Bir süre sonra kendiliğinden bıraktı. Dişlerini ne zaman çıkardı bebeğiniz
Minik_oglum Kizimkuzum sekiz aylıkken patladı sanırım ilk dışı şuan dört tane iki altta iki üstte var yada kaşınıyor mu bilmiyorum girc girc benide rahatsız ediyor bu durum bide eğilir dişleri falan diyorlar inşallah öyle birşey olmaz
FHKK Benim oğlumda dün ilk defa dişlerini gıcırdattı şimdi yapmıyor bende merak ediyordum post iyi olmuş.