Zumrana Ferdim sütüm sulu diye birşey yok öz süt ve son süt vardır bebeğiniz göğsünüzü iyice emdikten sonra sıkarsanız yağlı sütü görürsünüz ve aç bebek asla uyumaz ağlar sürekli
Duygusm Ferdim besin takviyesi kullanıyor musunuz? Sağlıklı beslenme, mümkün olduğunca uyku süt için önemli (uyku çok zor biliyorum). Emziren anneler için takviyeler var, onları düşünebilirsiniz, omega 3 de içeriyorlar.
Ferdim NicoRobin cok emiyor kaka cok az zorla yapiyor ama mama verince uzun sure uyuyor kakasi guzel cikiyor sutum sulu oldugu icin doyurmuyor
NicoRobin Ferdim İlk aylarda bebeğin 1 haftaya kadar kaka yapmaması normal kabul edilir. Çişli bez sayısına bakmak lazım aslında. Sadece sizi emdiği zamanlarda ağlıyor mu acaba
Tugraninannesi Ferdim dere otu ye çok güzel süt yapıyor birde şekersiz hoşaf hele hoşaf varya aşırı süt yapıyor ikisini de dene şekersiz yap deme sebebim gereksiz kilo alımı olmasın diye ben öyle yapmıştım
02Kaan12 Ferdim bende sütümün sulu olduğunu düşünüyorum 🤔 beslenmemize dikkat etmemiz lazım günlük yoğurt süt yumurta ceviz badem fındık. Et tavuk tüketmemiz lazım. ben hiç dikkat etmiyorum bugün sadece muz ve oğlumdan kalan yumurtanın beyazını yedim 😔