prensesannesi4 Geceleri emzirmek için uyandırıyor musunuz ben bazen 2 saatte bir bazen de 3 saatte bir uyandırıyorum doğru mu yapıyorum sizce ?
MuhammedErenim prensesannesi4 44 günlük oğlum var dun doktora sordum gece uykusu icin ve bana dedi ki 4 Saati gecmesin ama ondan oncede uyandirma dedi canim
bjkesra1903 prensesannesi4 doktor sürekli uyandırmaya gerek yok acıkıp ağlamadıkça uyandırma artık demişti tabi bizim kilomuz önde gittiği için böyle söylemişti ama 2. Ayda genelde 3 saatte bir emziriyoruz dedi.. Gel gelelim bizimki saatte bir emmeye başladı 4-5 gündür 🤷🏻♀️
Bskulku prensesannesi4 kilo alımı iyiyse geceleri kaldırmana gerek yok. Zaten aciktiginda kendi kalkıyor. Doktorum bırak uyusun sende bu arada dinlen süt toplansın demişti.
NicoRobin Ben de uyandırmıyorun bazen saat başı uyanıyor bazen de 4 5 saat hiç uyanmadan uyuyor. Sarılık riski geçtikten sonra gece uyandırmanın doğru olmadığını okudum hep ama tabi sizin kararınız 😊
Bskulku prensesannesi4 bu ay sınırda almış en az 600 gram alması lazım aylık ama genelde 1 kilo almasını istiyor doktorlar 2 saatte bir yine erken için rahat etmiyorsa 3 saatte bir kalkıp emzirebilirsin 😍😍