Gulsnylz Selam arkadaşlar .. bugün bebeğim 10 günlük oldu... doğmadan alınan bebek bezimiz bitti . ( prima) indirimde görünce eşim almış. Bn kullanmak istemiyorum prima . Sizin memnun kaldığınız bezler neler. Mesela A101 in duydum . Sleepy duydum vs.. bu akşam bez alıcaz çünkü
snglbzkrt Gulsnylz prima molfix ve sleepy denemiş biri olarak sleepyden hem gündüz hem gece çok memnun kaldım. Hiçbir taşma geçirme yaşamadık.
RavvZzaa Gulsnylz hemen hemen hepsini denedim en son baby me aldık e bebekten ve çok memnunum ne sızıntı ne pişik 👍🏻
Adelimmm Gulsnylz a101 bezi çiş kokuyor uzun süre bekletmediğim halde. Sleepy kullanıyorum bende. Doğduğunda ılk başta bizde prima kullanmıştık
Keziban A 101 in bezini kullanıyorum gayet memnunum. Bi dönem sleepyde kullandım ondan da memnundum ama taşırmaya başlayınca bıraktım.
1663 Daha önce prima kullanıyordum şimdi E bebek’in kendi çıkardığı baby&me bezi kullanıyorum gayet memnunum
ZeynpHilal Gulsnylz canm ebebekte baby &me bezleri var biz ondan kullanıyoruz şükür Allaha iyi çıktı.Hem diğer bezlere nazarn fiyatıda uygun
Gizemre Gulsnylz sleepy çokkk memnunun 4 aylık oğlum çok şükür daha pişik olmadı fiyatında çok uygun ıslak mendilide öyle saf su ile yüzünü bile rahatça siliyorm 😁
Ozum Gulsnylz bebeğiniz ile ilgili kullanacağınız ürünlerin kullanışlı ve zararsız olanlarını instagramda muhendisinoglu nu takip ederek öğrenebilirsiniz. 👍 oradaki yıldızlar listesinde sleepy , minies ve başka markalarda mevcut.
Poyrazinannesi 4 ay prima kullandık ve sürekli kakasının dışarı çıkmasıyla uğraştım 2 aydır sleepy kullanıyoruz her yönden çok memnun kaldım